Preduzeće “Hollo Company” osnovano je 10.01.2011. godine sa ciljem, da obezbedi finansijsku i logističku podršku za Poljoprivrednu Zadrugu “Nagyret”, pošto u to vreme članovi zadruge “Nagyret” nisu mogli finansirati ulaganja potrebna za izgradnju silosa. Porodica Holo je prihvatila zadatak da obezbedi finansijska sredstva i da svoje izgrađene silose izdaje u zakup zadruzi, podelivši tako sa drugima svoje dugogodišnje iskustvo u oblasti poljoprivredne proizvodnje i kooperacije.

          Direktor zadruge, Holo Robert je do 2017 godine aktivno učestvovao u radu oba poslovna subjekta, dajući smernice svojim sinovima Robertu, Ronaldu i Rolandu, kako bi zajedno omogućili najbolje rezultate poslovanja. Robert, Ronald i Roland tako, timskim radom, ne samo da se uspešno bave poljoprivrednom proizvodnjom dugi niz godina, već su postigli izvanredan napredak u farmerstvu po pitanju uzgoja I tova svinja.

           U saradnji sa stručnjacima iz Holandije, 2015 godine je osnovan centar za proizvodnju semena za veštačko osemenjavanje krmača “Topigs Norsvin AIM Doroslovo”, koji neverovatrnom brzinom osvaja tržište u Srbiji, dokazujući neosporiv kvalitet u radu kako osnivača, tako I zaposlenih. Razvijen je sistem, koji kroz poljoprivrednu i stočarsku proizvodnju omogućava ljudima na selu da lakše obavljaju svoju delatnost i jednostavnije dodju do zarade. Preduzeća i gazdinstva koja su poslovno uvezana u sistem, broje trenutno oko dvadesetak zaposlenih I obezbedjuju redovan prihod svojim porodicama.

          S obzirom na tendenciju porasta i razvoja poslovanja, doneta je odluka da se investira u život na selu i unapredi poljoprivredna i stočarska proizvodnja u Doroslovu i okolini. Rezultat takve strategije se ogleda i u otvaranju novih radnih mesta koja će stručnim kadrovima ispratiti razvoj preduzeća.